Ποιοι είμαστε

Ποιοι είμαστε


Το GameVille εστιάζει στα επιτραπέζια παιχνίδια για όλες τις ηλικίες, και σε παιχνίδια φαντασίας (fantasy games), ενώ ταυτόχρονα παρέχει μεγάλη ποικιλία διακοσμητικών και συλλεκτικών ειδών γύρω από τον κόσμο του παιχνιδιού!

 

Χρησιμοποιώντας την εμπλουτισμένη ιστοσελίδα μας, μπορείτε να βρείτε εύκολα και γρήγορα το παιχνίδι που ταιριάζει σε εσάς και την παρέα σας. Παρέχοντας επιτραπέζια από αρκετές διαφορετικές εταιρίες, που εστιάζουν σε διάφορες ηλικίες, μπορούμε να ικανοποιήσουμε και τις πιο απαιτητικές ανάγκες.

 

Ανάμεσα στα παιχνίδια φαντασίας και στρατηγικής, μπορείτε να βρείτε παιχνίδια των μεγαλύτερων brand names του κόσμου, όπως της “wizards of the coast” (magic: the gathering, dungeons and dragons…).

 

Πέρα από το διαδικτυακό μας κατάστημα, θα μας βρείτε και στο φυσικό μας χώρο στον Βόλο (Πολυμέρη 6 - κέντρο), όπου μπορείτε να μας επισκεφθείτε για να γίνουμε μια παρέα και να διασκεδάσουμε παίζοντας ατελείωτα παιχνίδια φαντασίας. Επίσης, συχνά διοργανώνονται εκδηλώσεις και τουρνουά για τα οποία μπορείτε να ενημερώνεστε μέσω του site και των social media που διαθέτουμε.

 

Οι ώρες λειτουργίας του καταστήματός μας είναι από το πρωί στις 9:00 μέχρι και το βράδυ στις 24:00 ....

 

Όραμά μας είναι το επιτραπέζιο παιχνίδι να εισβάλει στην καθημερινή διασκέδαση μικρών και μεγάλων! Ένας επιπλέον στόχος μας είναι να μεγαλώσουμε τα communities των fantasy games σε όλη την Ελλάδα, και αυτό θα το πετύχουμε δίνοντας τις πιο ποιοτικές παροχές σε προϊόντα και εκδηλώσεις.

 

Καλό μας παιχνίδι!


ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ